Våran bubba har somnat in :(

Idag när jag skulle kolla till hamstern så såg jag att han låg konstigt, plockade bort själva buren och lyfte på taket på hans hus och ja, visst var det så att våran lilla Theo har somnat in :( 
Den lilla rackarn som gett oss så mycket glädje här hemma, men han var ju gammal och gick på övertid. 
 
Så nu ligger han nerbäddad i en skokartong tillsammans med en filt, spån och en påsklilja... i frysen. 
Tur i oturen att den ena frysen här hemma var tom... och igång. 
Så sen ska vi åka ut och begrava honom när det är lite varmare ute ♥
 
♥Theo♥
 
Exet ringde nu i em också, groggy som tusan. Op hade gått bra men blivit rätt omfattande så det som började med titthålsoperation slutade med att dem fick skära upp han och operationen tog mer än 4h. 
Men nu ser vi framåt och hoppas han blir frisk och kommer må bra i framtiden. 
 
Vissa kanske undrar varför jag är så himla involverad i honom, han är ju trots allt ett ex.. men vi har barn tillsammans, och då får man ett  speciellt band till varandra (+att vi har en sån himla bra relation överlag) och jag vill ju såklart att mina barns pappa ska må bra och vara pigg! 
 
Imorgon ska jag upp till skolan och skriva en tenta, en tenta i ett ämne som inte intresserar mig alls, och med allt som hänt senaste veckan så har jag inte hunnit plugga speciellt mycket heller... men jag åker upp och gör den iallafall så får det bära eller brista, och brister det så blir det ett omprov och då lär det gå bättre iaf, inte hela världen liksom! 
 
Önskar er alla en fin kväll, nu ska jag och barnen mysa innan dem ska i säng för kvällen! 
 

Härlig dag!

Vilken härlig dag vi haft idag.
Vid lunch hämtade vi Nova och åkte upp mot Sthlm, åkte i god tid OM vi skulle hamnat i bilköer, men sånt slapp vi så var uppe en bra stund innan eventet ägde rum, hann gå runt en sväng på Djurgården och se den fina omgivningen. Var dock rätt blåsigt men vi gick först till ABBA-museet och kollade deras shop, sedan till Vasa-museet och kikade i deras shop, handlade karameller och sedan var det dags att gå till Aquaria
 
Första gången som jag och barnen var där och det var himla mysigt faktiskt. Ett litet havsmuseum med en massa fina fiskar, sjöstjärnor och barnens favoriter, Sjöhästar. 
 
Personalen som jobbade där berättade en massa fakta för oss om alla djuren och det var mycket uppskattat både av oss vuxna och barnen som sög åt sig all information! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den underbart goda Vårbuffén som vi blev bjudna på, underbart gott! 
 
Tack Zap PR och Zap Events för att vi fick komma på dena fina Vip-invigning av Aquarium! 
 
Nöjda barn, nöjd mamma och nöjd farmor kommer somna gott ikväll! 
 
 
 
 
 
 
 
Taggar: Aquaria, Aquaria Vattenmuseum, VIP, Zap event, bloggerska, bloggevent, vipinbjudan, zap pr;

Ensamstående

Igår när jag och barnen kom hem från badet fick jag sms från Exet där det stod kort och gott " akuten igen.." 
Förra helgen skjutsade jag in honom till akuten då han hade mag/bröstsmärtor och svårt att andas. Han fick lite mediciner och fick senare på natten åka hem. 
Igår gjorde dem röntgen på honom samt tog en massa prover och proverna visade förhöjda infektionsvärden och röntgen visade att gallan var inflammerad. 
Så igår blev han inlagd med drop och läkarna skulle försöka trycka in honom på operation redan idag för att ta bort gallan.
Däremot vart det skiftbyte av läkare nu imorse och den läkaren ville skjuta på operationen, medans läkaren igårkväll sa att det var tvunget att opereras snarast så inte inflammationen blir värre för då kan det ta 1-2 månader innan dem kan operera honom, måste få bukt på inflammationen först då innan dem kan avlägsna den. 
 
Jag åkte upp till akuten igår och gjorde exet sällskap då det blev lite nervöst när dem skulle göra röntgen och så, och ja vad ska man säga om oss. Vi fick personalen att skratta en hel del och hade det sjukt roligt där uppe :P Precis som dem gångerna vi låg på förlossningen, och personalen bara skrattade åt oss :)
Jag hade tråkigt så blåste upp en handske och bäddade ner, en sköterska kom och skulle bädda om sängen och när hon såg ballongen/handsken så ropade hon till kollegan " har du sen den här patienten, hon är jätteblek"
Sen hjälpte hon oss att rita dit ett ansikte på den då vi inte hade någon penna! 
 
 Vi hittade en klädställning :P
 
Så det är såhär det är att vara Ensamstående på heltid?! Barnen skulle igentligen åkt till sin pappa ikväll men nu blev det ju öndrade planer.Vi har ju en sån himla tur att vi har Farmor, så hon hjälper till en massa och kommer komma hit och ta barnen på morgonen nu när jag ska åka till skolan tisdag-fredag. 
Hon är guld värd! 
 
Nova ska hämtas tidigare idag och vi ska tillsammans med farmor åka upp till Stockholm och gå på Aquaria Vattenmuseum och inviga deras nya Havsmuseum! 
 
Bild lånat från Press-sidan på Aquaria
 
Vi ska krypa i hajtunnlarna och lära oss en massa nytt!