Glad tjej, tokig bil och nytt jobb!

Har jobbat lite drygt 2 veckor på skolan nu, fortfarande lika kul! 
 
Igår sökte jag 2 jobb, och nyss ringde en tjej från det ena stället och ville gärna träffa mig, så på måndag ska jag på anställningsintvju. Galet glad just nu! 
 
Har 2 veckor kvar vad jag vet just nu på skolan, sedan får vi se vad jag hittar på men söker jobb för fulla muggar och ser inte att det vore konstigt att jag hittar mer jobb! 
 
Igår började 2 lampor i kontrollpanelen i bilen att lysa, så på måndag ska den in på verkstad och 2 delar ska bytas. 
Kunde köra med den tills dess såvida den inte beter sig konstigt men märkte idag att den accelererar jättelångsamt trots att man kör "plattan i mattan". 
 
Imorrn ska jag ut till hjärtat och bo hos honom ett tag, ska bli himla skönt att bo på landet, i lugnet♥
Blir att samåka med honom till hans jobb och sedan ta hans bil till mitt jobb. Skönt att vi jobbar nästan likadana tider! 
 
Ikväll kommer barnen en stund då Magnus ska på möte på Itrim, han har varit så himla duktig sen han började där och gått ner en massa i vikt. Skönt att veta att pappan till mina barn mår bra och kommer finnas med i deras liv utan större krämpor en lång tid till! 
 
Ikväll kommer också hundarna hit. Hjärtat ska på Curling sen ska vi sova här annars blir det så sent innan han kommer hem, planerna var annars att sova hos honom redan från ikväll, men i och med att min bil är som den är och att han annars skulle komma hem så sent så blev det lite ändrade planer.
 
Ja livet är himla bra just nu, nyss stod jag nere i en avgrund och visste varken ut eller in, och nu känns livet liksom bra igen. Roligt jobb och förhoppningsvis mer jobb på ingång och en underbar kille som finns där och stöttar och älskar mig♥
 
Får väl be om ursäkt för att man trots allt är himla lycklig, kan ju svida i mångas ögon :P
 
Våran söta lilla Torsten♥
Taggar: Nyttjobb, StrulBil, lejonhuvadkanin, torsten;

Mat-tant och städerska.

Det är ju endå 2 ord som är rätt negativt laddade, eller är det bara jag som tycker det? 
 
När jag gick i högstadiet så städade en klasskompis mamma på skolan, en jättetrevlig dam som pratade med allt och alla och man blev liksom kompis med henne. 
Nu står jag där, helt ärligt så trodde jag aldrig att jag skulle jobba med städning på skolan, men hey, det är det bästa jag någonsin tackat ja till! 
Ungarna är underbara, kollegorna är supersnälla och rara, och alla är en enda stor familj. 
Eleverna frågar mig hur jag mår, dem pratar med en och man får mycket komplimanger om att det blir så fint när man städar. 
 
Grejjen angående dessa ord är väl att vi redan på barnsben har fått höra att pluggar man inte och sköter skolan så kommer man sluta som städare/städerska? Det är vi vuxna som skapar våra barn, och deras tycke dem första åren. 
 
Jag trivs, det är roligt och jag gillar ju att städa och se resultat så detta är ju toppen! 
Står ju även i disken under lunchen, ett härligt högt tempo och jag bara älskar diskutrymmet, stort och luftigt med den massa plats och alla elever som tackar för maten när dem lämnar disken, det är ordning på vissa barn fortfarande! 
 
Man kan säga att jag är nöjd med livet just nu, jobb, underbar kille och mina crazy kids, och så distanskursen som jag pluggar... allt går verkligen framåt! 
 
 
 
Taggar: Kunskapsskolan, Mattant, Städerska;

Gick toppen!

Jobbdagen igår gick ju över förväntan. Kökschefen, ja jag väljer att kalla henne för det istället för mat-tant, var supernöjd över att jag hade stått i kök tidigare, då allt gick på löpande band för mig och blev aldrig "korvstoppning" så att säga. 
Eleverna var jättegulliga och personalen likaså, jag fick en massa beröm och känner redan nu att jag kommer trivas finfint där den kommande tiden! 
 
Ska dit idag igen och jobba, skoj! 
 
Hösten verka vara här för att stanna, mindre kul kanske då sommaren ite varit så mycket att hurra över, men endå skönt då man kan tända en massa ljus på kvällarna och mysa till det med en kopp te! 
 
 
Vad tycker ni är bäst med Hösten!?