Shit så häftigt!

Igår när jag och hjärtat kom hem från Stockholm så bytte vi bara om snabbt och sen åkte vi ut till åteln. 
Satt i säkert 1 h innan det kom 2 grisar, jag fokuserade och siktade och BAM, jag sköt mitt första vildsvin! 
 
Sån jäkla häftig känsla, sån galen adrenalin, och sån stolthet i älsklingens ögon, att jag inte bangade utan rätt upp och ner sköt! Och grisen dog, träffade i lungan en bit ifrån bogen, så det var ju bra för då kan man grilla även bogarna i sommar! 
(Jag har jaktkort om någon tänker ifrågasätta den delen )
 
 
Efteråt åkte vi ut till landet, grisen tömdes och jag och svärföräldrarna firade min första gris med whiskey! 
 
 
Idag ska vi åka ut igen och flå och stycka grisen, skicka prover för att se så köttet är okej att äta ska göras också, och så måste vi köpa en stor frysbox också, måste ju förvara grisen någonstans :P
 
 
Taggar: jakt, vildsvin, wildboar;

En riktig manflue :P

Förra veckan så var hjärtat galet förkyld, ja ni vet en sån där manflue som förr eller senare gör så karln däckar på riktigt. 
I lördags var det min tur, på kvällen vissnade jag totalt och kände mig helt förstörd. Söndagen var likadant så messa chefen snabbt och meddelade att jag blev hemma på måndagen.
Igår fyllde jag år, hade lite mer ork i kroppen trots att näsan rann som niagarafallen, så blev lite lungt kalasande här hemma med familjen.
Älsklingen skämde bort mig rejält, fick en ny vår/höst jacka från Pinewood som jag önskat mig och på em när han kom hem hade han köpt nya gummistövlar åt mig också, så underbart fin han är! 
 
Jackan och ett trädgårdsset av barnen! 
 
Dem fina stövlarna i naturgummi! Jag måste ju ha något ordentligt på fötterna när jag ska jaga! 
 
Förkylningen har blivit snäpet bättre, jag är lite piggare i kroppen och det känns som jag snytit ut halva hjärnan dem senaste dagarna, men imorrn ska jag tillbaka till jobbet igen. Får hoppas jag mår ännu bättre imorgon!