Ännu en anställning!

Skapligt glad tjej här, det kan jag lova! 
 
I måndags skickade jag iväg en jobbansökan, en timme senare så ringde dem och vi bokade in en tid igår för anställningsinterjuv, dem skulle prata med fler och skulle återkomma i slutet på veckan eller början på nästa.
Idag när jag och Johanna satt och snackade så ringde telefonen, då ser jag att det är från Max, där jag sökte jobbet. 
 
Svarar och får veta att jag fått jobbet jag sökte! Så himla stolt man är över sig själv och det ska bli så himla roligt! 
Det är en halvtidstjänst som kommer vara schemalagd så kommer bli skönt att kunna planera sina dagar! 
 
Har ju även fått en timasntällning på ett HVB-hem för ensamkommande flyktingpojkar där jag var och jobbade igår, givande jobb! 
 
Så ja det är full rulle här nu kan man säga. 
 
 

Kalas och Loppi!

Helgen gar gått i ett. Igår var Elton på kalas på busiz hos en klasskompis, under tiden åkte vi på stan med Nova och så blev det lite shopping. 
Nova fick en del nya kläder som hon själv valde, ja nu är hon i den åldern att hon väljer kläder själv, knappt så något man skulle köpa åt henne skulle duga liksom :)
Shoppingrundan!
 
Efter att vi sen hämtat Elton så åkte vi ut till landet för att åka på kalas till Mickes farmor som fyllt 83år.
Trevligt kalas och ungarna gick som vanligt bananas med varandra :)
 
Idag blev det att gå upp skapligt för att åka till Stockholm med Sofia. 
Vi var på Loppi-Höststart eventet. Trevlig som vanligt att lyssna på alla utställare och föreläsare och få ta del av alla saker som erbjöds! 
 
Fick även en gratis kryssning med Silja Galaxy, alltid trevligt och när jag kom hem och sa det så blev ju hjärtat himla glad då han gärna åkte på kryssning med oss! 
 
Ser ni han välklädda mannen bakom oss :P
 
Helt plötsligt hade alla odlat mustasch! 
 
En mysig dag med många skratt med mina partner In Crime.
 
Imorgon är det återigen dags för att jobba, bytte dessutom pass på jobbet så istället för ett kvällspass så går jag på 05 imorgon. Gjorde det för att kunna åka med Nova till ridningen på kvällen samt att hämta barnen från skolan istället för att fixa barnvakt och att någon ska skjutsa runt henne till aktiviteter. 
 
I slutet på veckan så drar vi ut på landet och bor där ett tag, ska bli himla skönt!  Och snart fyller min lilla plutta hela 10år, herregud så snabbt tiden går!
 
 
 

Bockjakten 2016!

Igår började bovkjakten, så barnen fick sova hos Anna och Gunnar på landet måndag-tisdag så vi kunde ge oss ut tidigt igår morse på ängarna! 
Ingen lycka dock på morgonen, men när vi sedan gav oss ut på kvällen när hjärtat kommit hem från jobbet så var lyckan större! 
Jag sköt min första råbock! Liggandes ner med halva kroppen i diket och andra på körbanan typ... ja vad gör man :P
 
Ett skott från över 100meters håll och bocken dog knall fall! 
 
Så ikväll ska vi åka ut till landet och ta reda på rådjuret, göra köttfärs och lite annat smått och gott som ska i frysen.
 
Idag började även barnen skolan, Nova i 4e klass, helt otroligt att hon numera går i mellanstadiet, och så min lilla prins som började 1a klass idag. 
Hämtade barnen vid 14 idag trots att det var pappavecka, skönt att kunna göra så! 
 
På em åkte jag och barnen till Oxelösund, jag skulle ju på anställningsintervju, så nu har jag ytterligare ett timjobb. Ska jobba på ett HVB hem för ensamkommande flyktingpojkar, kommer garanterat bli ett givande jobb!
 
Ja det var lite från mig just nu, mkt annat som pågår också men det kan man inte skriva öppet om för då kommer ju folk ta illa vid sig, och det vill man ju inte....
 
 
Tjingeling!