Det tände på alla mina cylindrar.

I mitten på december köpte Magnus ett set med vinterkläder åt Elton. Alla vet ju hur lång och intensiv (kort och inte alls så intensiv) vintern var denna säsong. Alltså har inte kläderna använts allt för flitigt.
Här om dagen såg jag att det gått hål i byxorna så allt läcker in och Elton blir dygnsur på knäna. 
 
Åker till Stadium Outlet i Nyköping där vi köpte setet för nästan 700kr och ville byta till hela kläder eller ha pengarna tillbaka.
Killen bakom kassan kommenterar direkt när han tittar på dem att : man ser ju att han lekt i dem.
Då tände det till i mig, det kan jag lova. 
Svarade lite kort att : ja det är klart, han är ett barn, barn leker när dem är ute, och jag har köpt vinterkläder i många år men detta är första gången jag köpt riktigt skit uppenbarligen då det inte håller för en rejäl vinter.
 
Det enda vi kunde byta till, då Magnus hade kvittot hemma, var ett nytt set, men det kändes ju lite si sådär med tanke på kvaliten. Så Magnus fick leta redo på kvittot så idag åkte jag dit.
Fick dessutom tillsägelse om att tvätta upp kläderna då dem inte kan ta in dem för reklamation när dem är lite skitiga?!
 
Lämnade kläderna och kvittot och bad om att få pengarna tillbaka. 
 
Första gången vi valde att köpa lite billigare ytterkläder till barnen och garanterat sista gången. Kommer förmodligen aldrig mer att sätta min fot på Stadium Outlet i Nyköping, och kommer även ringa högsta hönset på den butiken, för så som jag blev bemött av den killen i kassan, så bemöter man inte kunder. 
 
Samt att han verkligen försökte hävda sig och sätta sig över mig och krävde kvitto i början för att jag ens skulle byta, men då talade jag om för han att jag är så pass påläst så jag vet att kräva kvitto är något som butikerna försöker med men som inte krävs enligt konsumentköplagen, då vart han rätt tyst en stund.
 
Nä hellre lägga några hundringar extra och köpa riktigt bra ytterkläder åt barnen än handla billigare, jag har lärt mig min läxa! 
 
 
Taggar: stadiumoutlet;

Ojsan hoppsan!

Ja nu var det ju ett tag sen man skrev här, men dagarna rullar på så snabbt och en del har hänt sen sist. Förra veckan på ridning så ramlade Nova av hästen och landade på armen. Resultera i många timmar på akuten och en gipsad dotter. I måndags var vi på röntgen igen och kollade armen, då läkarna inte kan se om den är av eller ej, men ont har hon. 
Hon blev av med gipset och har sedan spenderat veckan hos sin pappa, så jag har faktiskt ingen riktig aning om hur det går mer än att hon äter rätt mkt värktabletter och har ont, så imorrn ska vi ringa ortopeden och se vad fasiken man ska göra, för såhär ska det ju inte vara med henne.
 
 
Hjärtat är hemmaman, jag jobbar, ja livet rullar helt enkelt på! 
 
Idag ska vi fixa lite grejjer innan vi far ut till landet och träffar Mickes kusin och kusinbarn, ska bli trevligt! Ikväll kommer barnen hit och det ska bli himla mysigt att få ha ledigt lov med dem. Eller ja, jag jobbar lite granna men Micke är ju hemma med dem! 
 
Igår beställde vi även en ny säng. Mio hade sånt himla bra paketpris på säng med gavel så vi slog till. Så nu väntar vi bara på att få veta när vi kan hämta den! 
 
Vi har även äntligen bytt rum med barnen, så dem fick ett stort rum nu som vi delade av med den bokhylla mellan så det blev jättebra för dem! 
Jag har även tagit beslutet att ta jägarexamen, ska bli galet skoj! 
 
 
Hej så länge!