Vill ha sommar och sol!

Både vi och barnen längtar tills det är sommar och man kan åka iväg på semester. 
Jag längtar fortfarande efter att få tälta, hur mysigt är inte det igentligen? 
 
Fortfarande är det en del saker som ska inköpas för att kunna åka och tälta. Vi har ett gammalt tält på vinden, men måste pröva bygga ihop det för att se om det är helt och om alla delar finns, det har ju några år på nacken :P
 
Om man går in på BS Camping&Fritid så hittar man verkligen ALLT som behövs för en lyckad camping med familjen.
Det finns även tält i olika prisklasser så det behöver ju inte bli jättedyrt heller, vilket jag som varit ensamstående med 2 barn tycker är himla bra. Att alla ska få möjligheten att ha semester! 
 
Om man kollar på tält för 5pers så står följande: 
High Peak och Nordpol är kända för att leverera tält i särskilt hög kvallitet. Modellerna som har plats till upp till 5 personer är speciellt populära. Till familjen på 4 eller 5 personer, som vill tältcampa, eller till paret som vill ha gott om plats på semestern.
 
Sen finns det ju såklart även tält för den lite större familjen, eller för den som har hundarna med sig på campingen!
Tältet som är anpassat för 6-8 personer hittar ni HÄR.
 
Har ni varit ute och campat med barn och djur? 
Berätta gärna om er resa, alt länka om ni bloggat om det! 
 
 

Underbar semester!

Vilken jättefin semester jag och hjärtat har haft.
Vädret i polen har varit som här men inte lika många minusgrader, när vi flög ner var det 14minus här och 1 minus där nere vid ankomst. 
 
Vi har haft lugn och ro och shoppat, ätit gott och umgåtts med min familj! 
Anledningen till att vi reste ner dit nu var att mormor fyllde 70 år den 19januari.
 
Vi var på stan dagen innan och började smått kolla förlovningsringar, pratade om att förlova oss och hittade till slut en butik där man inte behövde skicka efter ringarna. 
 
Så på morgonen den 19/1-16 så gick hjärtat ner på knä och friade till mig framför mina föräldrar♥
 
Såklart sa jag JA! 
 
Några dagar senare när vi var på stan hittade vi en lite juvelerare som graverade in texten vi ville ha medans vi var och åt middag med mina föräldrar! 
Vissa saker går att få fixade snabbt och smidigt där nere, och framförallt billigt! Vi la ca 50 kr på att få båda ringarna graverade. 
 
 
Så himla fina! 
 
Helt underbar semester har det varit, vi har skrattat, vissa har gråtit lite glädjetårar. Rötter har rotats i och jag vet fortfarande inte på vilket vis jag ska ta in allt riktigt, men det får ta den tid det tar helt enkelt. 
 
Denna människa, min andra hälft, han som får mig att skratta när jag vill gråta, han som gör att allt känns bra igen när man är på botten, han som snurrar hela min värld ♥
Aldrig trodde jag att jag skulle träffa någon som honom, och att han var så himla nära det senaste åren visste jag aldrig! 
 
♥ Helt underbart helt enkelt! ♥
 
 
 

Klänningar för alla!

Klännningar gillar ju alla tjejer, eller har jag fel?!

Jag älskar klänningar, gärna sånna som är kroppsnära och som sitter åt lite, men tyvärr tycker jag själv att jag ser ut som en korv i just sådanna klänningar, därför jag sällan köper  av denna modell.

 

Hittade en superfin klänning när vi var i polen, provade den men både jag och hjärtat tyckte den satt för "korvigt" på mig, så det blev inget köp. Funderade faktiskt på om man antingen skulle köpa den och spara och försöka gå ner lite i vikt, eller köpa en storlek större och ha som gravidklänning den dagen vi bestämmer oss för att ha barn, då den var så himla fin och hade passat lika bra som gravidklänning,  men kände sedan att bägge alternativen var knäppa :P

 

På denna sida hittar ni många fina klänningar, till och med i större storlekar, blev glatt överraskad av allt jag hittade då det verkligen finns något för alla!

 

Dem har snabb och billig frakt men även 14 dagars returrätt vilket är toppen för då hinner man ju testa plagget hemma och fundera lite över hurvida man vill behålla eller skicka tillbaka.

 

Klänningen jag hittade i polen var väldigt lik denna, fast snävare nertill, därav "korveffekten".