För solen skiner!

Igår vart det riktigt sent i säng, vi var ute och letade grisar men det enda vi åstadkom var att skrämma skiten ur ett rådjur samtidigt som denna skrämde skiten ur oss, blir tokigt ibland. 
 
Imorse sov jag till 10 ca, var välbehövligt! 
Ikväll har vi en lugn kväll hemma, ska bli himla skönt faktiskt. Vi valde att inte åka och leta grisar utan bara vara hemma och ta det lungt tillsammans, man behöver det ibland också! 
 
Så till kvällen håller jag på att förbereda efterätt och så ska vi passa på att äta lever nu när det är pappavecka för barnen! 
 
En fin älg från här om dagen! 
 

2 veckor kvar!

Nu är det enbart 2 veckor kvar på jobb innan vi drar på en veckas semester. Ska bli så himla skönt och mysigt att åka iväg med mannen i mitt liv och barnen och bara mysa ♥
 
Gårdagskvällen på jobbet var smått crazy, så galet mkt passagerare så det var ju tur att vi var 3 pers som jobbade på kvällen annars hade vi nog brytit ihop totalt. 
 
I lördags efter att vi käkat mat på kvällen så tog vi bilen och drog på en liten raodtrip i spöregnet, ibland behöver man ju bara komma hemifrån också! 
Vi såg fina hästar som gömde sig under ett träd och så söta kalvar som var mycket nyfikna! 
 
 
 
Jobbar kväll idag igen, sen är jag ledig imorgon och då får ju barnen vara hemma med mig, sen på em/kvällen ska dem åka till Magnus då pappaveckan början. 
Vi ska försöka trycka in lite grisjakt nu denna vecka då barnen inte är här och jag inte jobbar alla kvällar. Måste erkänna att jag har lite abstinens :P
 
Vad har ni för planer denna sommar? 
Reser ni bort? 
Blir ni hemma? 

jobb*2 och så lite semester!

Idag var det möte på mitt jobb som jag ska vara på några dagar i sommar, nmligen Brazzan där jag var förra sommaren. 
Gick ju bra att kombinera med mitt schema på Skavsta så det är ju toppen med lite variation! 
 
Denna vecka har vi haft barnen hemma från fritids, skolavslutningen var ju förra veckan för dem så nu är det sommarlov! 
Vi har pusslat med farmor och mormor så barnen har varit med dem när vi har jobbat.
Elton körde ett race med 40 graders feber nu i veckan men nu är tempen nere på normal igen.
 
Dem fina sommarlovs-avslutningsbarnen! 
 
 
Vi har även passat på att träffa dessa sötnosar när dem var i krokarna och hälsade på, sen hade vi dem även hemma på middag i måndags, mysigt som tusan! 
 
Nu är det bara 2 veckors jobb kvar för mig och hjärtat innan vi drar på en veckas semester på Öland, kan ju säga att vi längtar hela familjen! 
 
Hoppas ni alla får en fin början på sommaren!