Nu är det flyttat!

Ja nu i helgen har vi ägnat oss åt att flytta. Jag försökte in i det sista byta bort mitt kvällspass på skavsta i fredags men tyvärr kunde ingen jobba. Micke fick ledigt från jobbet så han började flytten redan då, med hjälp av sina föräldrar och bror! 
 
Så i lördags togs resterande möbler och igår kördes ett lass till tippen. 
 
Idag har jag städat gamla lägenheten, samt kört hem alla saker som var på balkongen. så nu är vi helt klara och kan fokusera på nya lyan! 
 
Hämtade ut modemet och tivo-boxen idag också, så internet är inkopplat, värre är det med tv då vi behöver längre kablar än det har skickats med.
 
Imorgon kommer barnen hit, så vi ska försöka få iordning derad rum lite, sen ska dem såklart få fixa en del själva också som jag vet att dem vill göra. 
 
Stort tack till alla som varit med och hjälpt till med flytten, guld värt! 
 
 

Today is the day!

Idag är äntligen dagen kommen, dagen som många bloggare väntat på! 
 
Kl 18 samlas ett härligt gäng på den årliga Bloggmiddagen i Stockholm, tidigare år har varit underbara och detta kommer också att bli det! 
 
Jag och Sofia ska åka från Nyköping och på vägen plockar vi upp Madde som är här från Pajala och Anna
 
Här hemma har jag kokat lite läppcerat och så ringblomssalva nu på morgonen, skulle kokat i veckan men så såg jag att burkarna var slut så fick beställa och fantastiskt nog hann dem komma innan helgen :)
 
 
Nu blir det lite lugn och ro här hemma, en maskin tvätt snurrar, och så ska jag kolla in någon serie på Viaplay :)
 
 
 
 
 

Mancold deluxe!

Ja jag har då lyckats åka på en riktigt rejäl mancold.
Är helt förstörd i kroppen, igentäppt från halsen och uppåt och orkar typ inget alls. 
Skulle jobbat igår men då jag jobbar med mat så valde jag att vara hemma, så hela dagen spenderades i sängen med seriemaraton. Barnen blev hämtade av farmor på skolan och sen fick dem även mat hos henne så dem stapplade in här hemma efter 17 tiden någongång. 
 
Ska jobba i helgen men får se framåt dagen hur jag kommer må, blir jag inte piggare så kommer jag få vara hemma tyvärr :/
 
Nu till något annat! 
Här om veckan fick jag ett mkt trevligt mejl om att jag skulle få hemlevererad Womsa-boxen, en liten underbar kartong med massa gott och fint i! Synd att man inte var hemma när den levererades bara :)
 
 Massa smått och gott! 
 
Bästa håroljan! 
 
Även idag blir det en heldag i sängen med serier. Så får vi se hur jag kommer må framåt dagen.