Den när man försöker.

Det finns många människor som verkligen får kämpa för att bli gravida, och så finns de dem som går för nära varandra och vips så är man med barn. 
Hur det hela än går till så kan det såklart vara en jobbig situation, vare sig det går snabbt eller tar tid, så vet ju alla att det kostar en hel del att köpa graviditetstest för att hålla koll och få veta när och om man är gravid. 
 
Jag minns att jag själv köpte test på apoteket, för att man hade bråttom och ville veta om sena mensen var på grund av graviditet eller kanske bara av stress. Men jag har nu senaste graviditeten faktiskt beställt ett flerpack graviditetstest via nätet. Dels kommer man billigare undan men man slipper även frågande blickar på apotek om man skulle råka stöta ihop med någon man känner och denna ser vad man köper.
 
Dem stickorna som jag beställde var enkla att använda och var ej elektriska, men man kan även beställa hem starta-baby kit, med folsyratabletter, ägglossningstest, spermatester och allt man kan behöva för att hålla koll på när det är bäst tid att mysa och så vidare :)
 
Sedan finns det ju även test som man kan använda några dagar redan innan mensen ska komma, och så dem flesta som man använder samma dag som mensen är beräknad eller senare. Och ju senare man testar ju mer tillförlitligt bör ju svaret bli. 
 
Men alla tycker vi ju olika! 
 
Har ni någon historia kring eran graviditet att berätta?