Låt mig bygga ett hus.

En dröm som jag alltid haft är att  möjligheten att få bygga ett eget hus. Kanske inte att bokstavligt talat bygga det, men att få rita upp det och planera och få det precis som man önskar. Och sedan låta någon annan bygga det åt en.  Finns ju även så kallade Nyckelfärdiga hus, där man köper ett färdigt hus och en tomt som man vill ställa huset på.

Självklart om man kan vissa saker så skulle man ju kunna göra lite saker själv, tex tapetsera eller om man är elektriker eller plattläggare, för att komma lite billigare undan :)

Både min och Mickes dröm är att bo på landet. Helst utan grannar allt för nära. Ha möjligheten att ha djur, tex höns, och stor tomt där man kan odla mycket saker själv. Även ett stort växthus skulle ju uppskattas. Ha lugnet runt hörnet så att säga!

I nuläget ligger huspriserna helt galet högt och vill man bo i stan eller i närheten så får man räkna med att ge kanske tre miljoner kronor för ett normalstort hus med liten tomt.  Då kan det ju även bli så att man inte är helt hundra procent nöjd med allt utan vill ha några hundra tusen extra för att renovera, och då skenar ju pengarna iväg rätt snabbt.

Vad är dina husdrömmar, berätta gärna!

 

 

Sten, vitt, träd, helt perfekt!

 

Kommentera inlägget här :