Nytt år, Ny familjemedlem!

Ja, på nyårsafton valde vi att göra det hela officiellt, till sommaren ska vi få en ny familjemedlem till oss, vi alla längtar och ser fram emot det en massa! 
 
 
Våran lilla böna när vi gjorde KUB-ultraljud, och allt såg toppen ut! 
 
 
Nyårsafton spenderades hemma med svärföräldrarna och de 4-fotade pälsklingarna. Vi åt smarrig mat och hade en lugn och mysig kväll tillsammans. 
Förrätt: Spicy pumpasoppa med tillbehör.
 
Varmrätt: Hjort, potatisgratäng, grönsallad och en blåbärssås.
 
Efterrätt: lager av digestivekex, vaniljglass och varm hallonsås. 
 
Jag har hunnit köra en sväng med magkatarr, eller jag har det fortfarande men äter nu omeprazol mot det och blir bättre och bättre för var dag som går. 
Visst känner man sig lite tung och så och så lite foglossning på det hela men det går ändå bra känner jag. 
Ryggen är väl den som tar mest stryk i att jobba och göra sånt hemma som måste göras men som tur är får man ju sova på nätterna så får vila då! 
 
 
Dagen innan nyår så fick jag och hjärtat möjligheten att se ABBA Tribute show, vilken föreställning! 
Så glada över att vi till slut gick själva, istället för att ge bort biljetterna. 
Barnen fick sova på landet hos svärföräldrarna den kvällen, den hjälpen tackar vi för! 
 
Jag håller ju även på att ta jägarexamen nu mitt i allting, skoj att lära sig en massa nytt och så har jag ju min egna lärare här hemma som kan svara på alla mina frågor som jag har i tid och otid som gäller jakt! 
 
I helgen väntar stängning på Max fredag, lördag och söndag. Ska bli skönt att jobba lite nu faktiskt då jag varit hemma sen i söndags. Samt att jag får sån jäkla ångest av att behöva vara hemma och vara sjuk eller vabba (jag vet, helt knasigt då man har all rätt till det) men jag vet ju att det sätter resten av kollegorna lite i skiten. 
 
Jo förresten, igår kom äntligen den där efterlängtade snön hit, det var lite "ingen panik, allt på en gång". så snöröjjarna här i stan har haft att göra idag och jobbar nog fortfarande på att få bort snön från ställen där den inte ska vara! 
 
 
 
 
 
Taggar: bf2017, gravidvecka15;