Mkt funderingar.

Ja sista tiden har väl varit en del kaos och man kan ju säga att mer gått emot oss än med oss. 
Vi har varit in till akuten 1 gång, sedan förlossningen 2 ggr. Men inget fel hittades och det är ju iofs skönt! 
 
Vecka 26 förra veckan, magen växer, rörelserna blir starkare och håller på mest hela dagarna och tyvärr så är ju även foglossningen värre.
Var till sjukgymnasten igen här för ett tag sen och fick då kryckor och glidlakan med mig hem, lakanet blir jag inte klok på, varmt som fasiken trots att jag har ett tunt lakan mellan mig och glidlakanet och jag sover riktigt illa med det. 
Kryckorna fick jag med hem så jag kan använda om vi typ ska på stan, ikea eller liknande där jag ska gå mkt. 
 
 
Bild på magen från förra veckan! 
 
Något mer som gått emot oss är ju det här med att stora bilen fick åka till verkstaden, blev en sjuhelsikes kostnad som vi inte alls hade råd med i nuläget igentligen men nu fick det bli som det blev. Vi behöver ju helt enkelt 2 fungerande bilar nu när barnen går i skolan inne i stan och min foglossning och så att jag jobbar kvällar och så.
 
Imorrn är det dags för jägarteorilektion igen, sista lektionen med lagen och nästa onsdag är det dags att skriva provet, såklart nervöst men jag får helt enkelt dyka ner med näsan i böckerna nu ordentligt och läsa läsa läsa! 
Mycket av det är ju rent logiskt och som tur är så är det 1 X 2 svarsalternativ men såklart är man lite nervös ändå. 
 
Uppskjutningen får dock vänta för min del tills lilleman är född. 
 
 
 

Vecka 24 är här.

Ja det blir lätt lite glest mellan inläggen här men allt går toppen.
Magen växer som den ska och jag blir ju bara större och större. Hjärtat skrattade åt mig igår när jag skulle böja mig ner och liksom fick breka med benen och såg allmänt hjulbent ut, men det är väl sånt man får bjuda på :)
 
Det har hänt en del senaste veckorna, min provanställning på Max gick ut i måndags, så nu är jag fast anställd där, skönt som fasiken då det är ett jobb jag verkligen trivs på! (visst jag ska inte ljuga nu då det är tungt och jobbigt med foglossning och mage i vägen men bortsett från detta så trivs jag superbra)
 
 
Bilden är gjord i måndags så snart kliver vi in i ny vecka igen! 
 
Våren har verkligen visat sig från sin bästa sida nu med solsken och värme! Vi hade ett litet bakslag där förra veckan då det kom snö och slask och även minusgrader, men nu verkar det vara på väg åt rätt håll! 
Jag längtar så himla mkt tills man kan börja fixa i trädgården och göra det så som man vill ha det på utsidan här hemma, plantera en massa fint och så!  *kliar i fingrarna*
 
Här hemma börjar det bli mer och mer undanplockat också. Påse efter påse tömms och jag har slängt en hel del saker. Rensade kläder här om dagen och slängde 11 påsar till klädåtervinningen med sånt som bara legat och som man ändå inte kommer använda. 
 
Det är så himla skön känsla att bara få rensa och slänga, så nu är jag ute efter loppis då jag är sugen på att sälja av lite saker också så dem slipper stå här och samla damm. Någon som har tips på bra loppis i närheten av Nyköping? 
 
 

Hur ser ditt kylskåp ut?!

Ja, hur ser just ditt kylskåp ut!? 
På utsidan då tänker jag, med magneter och allt vad man nu sätter på kylen! 
 
På våran sitter det fortfarande julkort, samt en massa andra kort. Barnens scheman och så lite bilder på Ultraljud. 
 
Ja som ni ser, lite kort, rabattcheckar från Mio, en fin tallrik med kort och minne från när vi var på Rhodos, och så finns även fina kort på mig och min bästis Sofia där från ett loppi-event som vi var på för en tid sedan :)
 
Man kan ha mycket saker på ett kylskåp med det som är viktigt är att då även ha magneter som klarar av att hålla sakerna uppe, vissa magneter tar ju inte många gram alls, medans vissa andra tar hur mycket som helst. 
 
Jag minns att jag i förra lägeheten även hade en himla massa bilder uppsatta som barnen ritat, fyllde väl hela frysen har jag för mig, men så är det ju när man har barn, man måste ju hänga upp barnens alster någonstans! 
 
Så hur ser era kylskåp er!?