Känslor..

Igår fick Harry sina första vaccinationer, han grät och skrek oerhört mkt när sprutorna togs men lugnade sig snabbt när jag höll i han och han såg sin pappa. 
Hemma sen var han väldigt klängig och skulle bara vara i famnen, helst så skulle man bära runt på honom.
 
Försökte ge han en alvedonsupp på kvällen då han inte var sig själv och uppenbarligen hade ont, men det gick verkligen inte. Så till slut gav vi lite flytande alvedon och det gick bättre men han gillade det inte.
 
Nyss tempade jag honom och han hade lite förhöjd temp på 37,9, så tänkte att jag testar supp igen. Men inte heller denna gång gick det. Så gav han flytande alvedon och då började han istället spy som fasiken, hela sig och halva babysittern åkte dit. 
 
Jag vet inte om det bara är jag men fasiken så dålig jag känner mig som mamma när man inte ens kan ge han medicin så han ska få må bra och vara sitt pigga vanliga jag. 
 
 
 
♥Underbara fina Harry♥
 
Någon som har tips på hur jag enkelt kan få i honom alvedon i framtiden? 
 
 
 
Taggar: Harry, alvedon, babyH, bebis, familj;

1 gång är tillfällighet, 2 gånger en vana?

 
Denna lilla stjärna har verkligen slagit rekord 2 nätter i rad nu. Igår natt så somnade han vid 20 på kvällen, och vaknade inte förens 04 för mat, jag vaknade redan vid 02 och var tvungen att kolla så han levde :)
Även inatt sov han ett riktigt långpass innnan det var dags för mat, 03,30 vaknade han och hade då också somnat 20. sen vaknade han inte förens 07,30 idag. 
Så nu är vi vuxna riktigt utvilade och pigga, tyvärr är min rygg jätteöm. 
Vakande igår morse och hade så jäkla ont i svanken, har nog legat illa när jag sovit och är nu helt stel.
Igår på landet så satt man med massagekudde en stund men nu känns det ännu värre än innan, är liksom mer öm, får se om det kanske ger sig tills imorgon.
 
Igår var jag även in och jobbade några timmar, var galet roligt och vi är ett härligt gäng som jobbar så då blir ju allt mkt roligare! 
 
Idag blåser det mer eller mindre storm ute, så blir en lugn dag hemma med Harry innan barnen ska hämtas på em på skolan. Sen fortsätter vi nog den lugna dagen misstänker jag.
 
Imorgon är det dags för Harrys första vaccination, och han blir även 3 månader gammal imorgon, min lilla stora kille!