Long time no seen!

Ja en del har hänt sen jag skrev sist. 
Det blev en vända till in till sjukan med lilleman, då han skrek mestadelen av sin vakna tid.
Läkaren gjorde en grundlig undersökning av honom och vi blev ombedda att testa mjölkproteinfri ersättning åt honom.
Valet föll på Althera och ni som varit i kontakt med denna mat vet att den smakar SKIT.
Så det var några jobbiga dagar där då vi blandade nya maten med lite av den gamla och med lite socker för att han ens skulle vilja äta det.
Efter några dagars kämpande kunde vi fasa bort både gamla maten och sockret, däremot  så började lilleman kräkas något offantligt mkt. 
Tvättmaskinen gick varm hemma med alla hans kläder och han åt jättedåligt, nu med facit i hand så åt han förmodligen bara tills hungerskänslan släppte för att sen kräkas upp minst hälften av det han ätit, vilket inte var speciellt mkt. 
 
Efter ca 1,5 vecka med Altheran så ringde jag bvc och rådfrågade ang kräkningarna, så vi fick en tid hos henne för vägning. Och han hade inte gått upp i vikt speciellt mkt och kurvan såg ut att plana ut lite.
 
Efter att hon pratat med  barnläkarna som var på plats den dagen så kom vi överrens om att testa den gamla maten igen. Får han ont i magen eller jättemkt utslag igen så ska bvc kontakta barnsjukan och en utredning ska startas för han kan ju inte kräkas hela dagarna heller :(
 
Nu har vi använt Nan igen sen i tisdags em och ungen har ätit som aldrig förr. Slukar hela 150ml flaskor och magen har inte reagerat negativt alls. 
Så nu hoppas vi att det bara var något tillfälligt så vi kan fortsätta med vanliga maten i framtiden också och fortsätta ha en lugn och harmonisk unge!
 
Annat roligt som skett är att vi blivit utvalda som Ambassadörer för NUK, ska bli spännande att testa deras nya dinappar och flaskor! Kommer även dyka upp tävlingar :)
 
 
Sötnosen med nya mössan!
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :